Maljakko-oksanen

44,00  (sis. alv. 24 %)

Luonnonkaunis oksamaljakko kruunaa kukkaloiston. Lasiputkilo on irrotettava, joten sopii myös esimerkiksi kynätelineeksi.

Naturally beautiful branchlet vase with removable glass tube inside is great way to display flowers, store pens, etc.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Maljakko-oksanen (halkaisija Ø 8–10 cm, korkeus 14–16 cm)

Maljakon päällinen on hiottu huolella ja käsitelty läpikuultavalla luonnonvahalla, jotta puun kauniin uniikki vuosirenkaiden kuviointi pääsee oikeuksiinsa. Lasiputkilo on kooltaan 15 cm (korkeus) x 1,6 cm (leveys), ja se irrotettava, joten maljakkoa voi halutessaan käyttää myös esimerkiksi kynä- tai virkkuukoukkutelineenä. Pohjassa on huopatassut.

Reunat on maalattu 2-3 kertaan myrkyttömällä ja hengittävällä kalustekalkkimaalilla, jonka päälle on levitetty suojaa antava, kasviperäinen luonnonvaha. Pinta on puolihimmeä. Värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta, harmaa, vaaleanpunainen, pinkki, mintunvihreä, petroolinvihreä, keltainen ja terrakotta. Mikäli haluat maljakon muun värisenä, olethan yhteydessä sähköpostitse info(a)metsikki.fi.

Maljakko-oksasen raaka-aineena on suomalainen mänty, joka on kasvanut vastuullisesti hoidetussa metsässä. Tuote on tehty kotimaisena käsityönä alkaen puun kaadosta, kuorinnasta ja hionnasta aina maalaukseen, vahaukseen ja viimeistelyyn asti.

Koska puun halkeamat ja kuvioinnit vaihtelevat yksilöittäin, huomioithan, että verkkokaupan tuotekuvat ovat viitteellisiä.

Hoito-ohje:

– Kuivaa märän lasiputkilon ulkopinta aina ennen kuin laitat sen oksaseen, jotta puu ei kastu ja turpoa (lasiputkilon irrottaminen voi olla turpoamisen jälkeen mahdotonta).

 

Description

Branchlet Vase (diameter Ø 8–10 cm, height 14–16 cm)

The surface of the vase has been carefully polished and refined using sheer nature wax, so that the tree’s uniquely beautiful pattern gets to shine. The glass tube inside (height 15 cm x width 1,6 cm) is removable, and works also as holder for pens, crochet hooks and other similar items. Pieces of felt attached to bottom of the vase.

The outer layers have 2 to 3 coats of non-toxic, breathing furniture chalk paint. On top of that is plant based nature wax to make the vase more sustainable for use. The surface is half matte. Color options for the log are white, black and grey, light pink, hot pink, mint green, petrol, yellow and terracotta. For different color options, please contact us via email: info(a)metsikki.fi.

The material of the log is Finnish pine, which has grown in a responsibly maintained forest. The finished product is 100 % Finnish handcraft starting from cutting down the tree, to peeling and polishing the trunk, and all the way to waxing it and putting final touches to it.

Since each tree has varying patterns and cracks, please note that the products may differ from the pictures on our website.